Software de Gestió de Presència

control horari presencia

A partir del 12 de maig de 2019 totes les empreses tenen l’obligació d’estar adaptades a la nova normativa de control de presència dels treballadors.

La solució al núvol que t’ajuda a portar el control i la gestió del temps i la presència.

sage_control

Control d’horari

Permet el control de presència, horaris i fitxatge d’una forma legal i demostrable, així com la creació il·limitada d’horaris fixos, flexibles o rotatius.

.

Control digital

Un sistema de fitxatge digital, mitjançant App i Web (limitats per IP’s), sent molt senzill el seu ús per part del treballador, a més dels sistemes tradicionals.

Terminals

Permet la integració amb terminals de fitxatge tradicionals, amb reconeixement facial o biometria.

Gestió d’hores extres

Transforma l’excés de jornada en hores extres per treballadors a temps complet i hores complementàries per treballadors a temps parcial.

.

Accés a la informació

Els treballadors poden disposar de tota la informació de la jornada laboral, calendari laboral de butxaca, sol·licitar vacances des de qualsevol lloc i dispositiu.

Emissió de llistats oficials

Permet l’emissió dels llistats oficials que poden sol·licitar les autoritats corresponents en una inspecció de treball.

Tots els avantatges de Sage Control Horari

✔️Integrat amb Sage200 Cloud

✔️Controla els torns

✔️Controla les vacances

✔️Gestiona treballadors

✔️Estalvia temps

✔️Compleix la normativaAccepto les condicions d'ús i la política de privacitat

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies