Deixa enrere el teu ERP tradicional

Actualment, la globalització, les noves tecnologies i aplicacions són alguns dels factors que han contribuït a crear una nova realitat, la qual es basa en:

– Generació de dades a una gran velocitat
– La possibilitat de fer negocis a qualsevol lloc i en qualsevol moment

Arribats a aquest punt, la tecnologia ens simplifica la feina. Per aquest motiu, empreses de tot tipus han acceptat que els programes de comptabilitat i els ERP tradicionals no són adequats per mantenir el ritme dels negocis d’avui dia.

Cal dir però, que la reputació i el valor dels ERP tradicionals s’ha deteriorat amb el temps pels següents motius:

– Són molt complicats d’utilitzar
– No són flexibles ni adaptables
– No tenen potència de recopilació i anàlisis de dades en temps real
– No tenen la capacitat de dimensionar-se en el cas de que l’economia global de l’empresa creixi o s’intensifiqui.

Davant d’aquesta situació, moltes empreses obtén per substituir els seus sistemes tradicionals per solucions de gestió empresarial més modernes, per tal de millorar el rendiment de l’empresa i facilitar la feina als seus treballadors i estandaritzar les operacions a nivell mundial.

Continuaràs amb el teu ERP tradicional? Fes el salt a Sage 200cloud.

https://www.eio.cat/sage/sage-200cloud/

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies
ipad