El control de presència a les empreses

A partir del 12 de maig del 2019, totes les empreses hauran d’estar adaptades a la nova normativa de control de presència dels treballadors.

Saps de quina manera afecta a la teva empresa?

Segons l’RD-Llei 8/2019, confirmat en el BOE-A-2019-3481, informa l’OBLIGATORIETAT per a totes les empreses de dur a terme un control horari de la jornada també per als empleats a jornada completa.

Per aquest motiu totes les empreses hauràn de complir amb aquesta llei per evitar greus sancions, ja que la Seguretat Social serà l’organisme encarregat de controlar que es compleixi realitzant inspeccions de treball.

Per altra banda, també serà un motiu per controlar l’absentisme laboral dels treballadors.

Perquè les empreses puguin controlar l’horari dels treballadors de manera eficient i digitalitzat, disposem d’una solució per ajudar-te, Sage Control Horari. Un sistema de fitxatge digital, molt fàcil d’utilitzar mitjançant dispositius mòbils (Android o IOS) a través de la descàrrega d’una App o des d’aquesta aplicació en manera WEB per a un altre tipus de dispositius, PC’s, etc.

 

Les seves característiques són les següents:

  • Control d’horari: Permet el control de presència, horaris i fitxatge d’una forma legal i demostrable, així com la creació il·limitada d’horaris fixos, flexibles o rotatius.
  • Control digital: Un sistema de fitxatge digital, mitjançant App i Web (limitats per IP’s), sent molt senzill el seu ús per part del treballador, a més dels sistemes tradicionals.
  • Terminals: Permet la integració amb terminals de fitxatge tradicionals, amb reconeixement facial o biometria.
  • Gestió d’hores extra: Transforma l’excés de jornada en hores extres per treballadors a temps complet i hores complementàries per treballadors a temps parcial.
  • Accés a la informació: Els treballadors poden disposar de tota la informació de la jornada laboral, calendari laboral de butxaca, sol·licitar vacances des de qualsevol lloc i dispositiu.
  • Emissió de llistats oficials: Permet l’emissió dels llistats oficials que poden sol·licitar les autoritats corresponents en una inspecció de treball.

 

Si vols complir amb la nova normativa sol·licita més informació

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies