Tenim la solució pel teu departament financer

Sage 200cloud ha llançat el nou mòdul, una de les noves funcionalitats de Sage 200cloud és el nou mòdul anomenat Banking Cloud o Gestió Bancària Cloud, sent un dels avenços més significatius desenvolupats per Sage, per facilitar la relació amb les entitats bancàries amb les que treballem en el nostre dia a dia.

¡ Molta atenció a la nova funcionalitat que ofereix Sage 200cloud!

Funcionalitats de Banking Cloud:

  1. Automatitza l’obtenció d’informació financera: configura els comptes bancaris per obtenir els extractes de forma automàtica, evitant així, els errors manuals i simplificant la gestió de la informació bancària.
  2. Comptabilitza i concilia automàticament: els moviments rebuts es comptabilitzen automàticament des dels extractes bancaris i pot crear processos per conciliar amb les factures associades, i assignant etiquetes i dimensions de manera automàtica. Divideix els moviments en funció de les teves necessitats.
  3. Seguretat de Sage Banking Cloud: només es guarden les dades de consulta de moviments bancaris. Aquestes dades, no permeten realitzar operacions, de manera que els comptes sempre estaran segurs.

Banking Cloud connecta amb més de 10.000 bancs a tot el món i amb més de 20 bancs a Espanya, incloent els principals.

Amb l’automatització del procés s’aconsegueix tenir informació en temps real dels moviments bancaris, reduint el temps dedicat a la gestió manual i minimitzant els errors associats.

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies