Sage 50 la solució que integra comptabilitat i facturació en una única plataforma

Si vols un programa de Comptabilitat i Gestió Comercial en desktop o en el núvol, amb la modalitat en el núvol de Sage 50 podràs accedir a tota la funcionalitat i potència de Sage 50 des del teu navegador, des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment.

Et permet guanyar temps i agilitat a realitzar els processos de facturació i comptabilització, trobar la dada que busques ràpidament en disposar d’informació traçada i obtenir informes consolidats amb la informació que necessites.

Accelera la facturació i optimitza les teves vendes amb nivells d’estoc en temps real, què s’està venent, els costos i seguiment de beneficis. Construeix i mantingues el control dels teus actius amb informes, traçabilitat de productes, per número de sèrie, talles i colors i valoracions d’estocs..

 

 

Beneficis de Sage 50

Control total del teu negoci.

Aconsegueix un control total del teu negoci i prendràs les millors decisions amb escriptoris i indicadors intel·ligents, informes, tresoreria, processament de factures i comandes, inventari, impostos i control dels fluxos d’efectiu.

Potència la teva productivitat

Elimina tasques de gestió administratives i centra’t en el teu negoci; amb una interfície d’usuari que permet visualitzar la teva situació actual.

Facturació, Comandes i pressupostos

Crea factures personalitzades, pressupostos, albarans i comandes.

Seguiment dels cobraments

Administra ràpidament i fàcilment les relacions amb els teus clients, veu el que et deuen i administra els cobraments endarrerits.

Gestiona el teu Cashflow fàcilment

Veu exactament el que deuen, qui i quan. Programa pagaments per a adaptar-te a la teva posició de flux d’efectiu.

Visió 360è del teu negoci

Obtingues profunds coneixements sobre el teu negoci amb informes i escriptoris potents i personalitzables.

Presentacions d’IVA (303, 347, 349 i 340)

Calcula ràpidament i fàcilment l’IVA, presenta les declaracions d’una forma ràpida, senzilla i segura.

Escriptoris personalitzats, informació en temps real.

Aconsegueix el control total de l’estat del teu negoci amb els escriptoris personalitzats que t’ofereixen una visió global de la situació de la teva empresa.

La teva Oficina està on i quan la necessites

Amb la modalitat en el núvol de *Sage 50 accedeix a totes les funcionalitats des de qualsevol dispositiu, bé sigui un ordinador, una Tauleta o fins i tot des d’un telèfon intel·ligent, des del teu navegador a qualsevol hora o dia i oblida’t de requisits mínims o de sistemes operatius perquè podràs accedir des de Windows, *Mac, Android o *IOS, amb tota la llibertat i flexibilitat.

Sense instal·lacions

Sense instal·lacions ni registres en servidors, disposaràs d’un *Sage 50 instal·lat i registrat llest per a treballar, oblida’t d’inversions en infraestructura i costosos manteniments dels teus servidors, amb les mateixes característiques de connexió i usabilitat que *Sage 50 en local per les teves impressores, Microsoft 365, *Prestashop, *TPV, etc…

Tranquil·litat

Les teves dades segures en el núvol amb les màximes garanties de seguretat tant d’accessos com d’integritat de les dades, realitzant-se una còpia de seguretat de tot l’entorn cada dia, amb actualitzacions automàtiques del sistema operatiu i de *Sage 50 perquè estiguis segur de treballar sempre amb les últimes versions, ara *Sage 50 fa tot això per tu.

*Sage 50 + Microsoft 365

*Sage 50 i Microsoft 365 *Business *Premium s’integren amb eines úniques que et permeten fer més fàcilment el teu treball diari.
Sincronitza la teva agenda de *Outlook amb *Sage 50 i comunica’t amb els teus clients i proveïdors de forma més ràpida i senzilla gràcies a les eines de comunicació i col·laboració en línia de Microsoft *Teams i la Comunitat *Sage.

La integració de Microsoft 365 *Business *Premium amb *Sage 50 t’ofereix les últimes versions de programari en local i en el núvol de les aplicacions d’Office més modernes, a més de potents eines de col·laboració com el correu electrònic empresarial, emmagatzematge en el núvol i eines de comunicació. Amb el benefici de les característiques d’integració intel·ligent, a més de les últimes edicions d’escriptori, núvol i mòbils de les aplicacions de Microsoft. Juntament amb potents eines de col·laboració com *One *Drive i *Teams.

50% de descuento 3 meses

Sage 50 Essential

Local

Incluye Soporte Estándar:

Soporte técnico por e-mail y chat, compromiso de respuesta en 24 horas laborables
Actualizaciones legales, novedades y mejoras funcionales
Live Update: Servicio de actualizaciones automáticas
Formación online de puesta en marcha incluida

  Mensual  
45€ / mes

22,50€ mes

50% descompte

Pasados los 3 meses se cobrará la tarifa vigente. Descuento aplicado para un usuario. Exclusivo nuevo cliente. IVA no incluido. No incluye Migración de Datos. No aplica para Asesorías y Despachos Profesionales.

Si esteu interessats en una demostració gratuïta, obtenir més informació sobre els nostres serveis, fer una consulta o parlar sobre costos i opcions, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d’oferir-vos un assessorament personalitzat, sense cap compromís.

Funcionalitats de Sage 50

 

 • Multi-lloc i multi-empresa
 • Fins a 2 usuaris
 • Comptabilitat integrada
 • Llibres Comptables
 • Camps definibles
 • Gestió d’estoc
 • Gestió d’articles amb propietats (talles, colors…)
 • Gestió  de pagaments i cobraments
 • Factura electrònica
 • Processos bàsics de Fàbrica i Transformació
 • Integració amb Microsoft 365
 • Sage Contact
 • Cloud Blackup
 • Models de IVA
 • Serveis (mòdul Addicional)
 • TPV (mòdul Addicional)
 • Fidelització de Clients (per a mòdul de TPV) (mòdul Addicional)
En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies