Treballar des de qualsevol lloc, ja és possible

Gestionar la teva pròpia empresa o negoci és quelcom gratificant, però alhora tot un repte. Seguir les tendències del sector, estar a disposició dels teus clients, buscar-ne de nous, assistir a reunions, etc. Tot això requereix el seu temps, temps que a vegades no disposem.

Gràcies a les noves tecnologies, cal dir que tot això ja no és un problema. La tecnologia ja no es limita només a la oficina, sinó que a dia d’avui, amb un Smartphone o una Tablet pots fer pràcticament qualsevol tasca empresarial des del lloc on estiguis, sempre hi quan tinguis una connexió a Internet.
Avui en dia, podem portar el nostre negoci des del mòbil o Tablet allà on vulguem. Hi ha diferents aplicacions que et pots descarregar actualment al teu núvol per gestionar millor la teva feina.

D’aquesta manera, treballar des del núvol et permet:

– Gestionar factures i despeses des de qualsevol lloc
– Un ecosistema informàtic fluït i de baix cost
– Sempre tot actualitzat
– El compliment i la normativa sota control
– Dades protegides i guardades fora de les instal·lacions

A primera vista pot suposar una gran inversió de temps i esforç. Però de fet, és més fàcil del que ens imaginem. Sigui quina sigui la etapa del teu negoci, hi ha una solució al núvol excel·lent per tu.

 

Treballa des d’on vulguis, amb Sage 200cloud ja és possible.
Sol·licita una demo gratis

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies
programaciónsmartphone redes