Perquè el comerç minorista necessita modernitzar-se?

A continuació volem explicar-te com la tecnologia pot ajudar-te a innovar en molts aspectes i augmentar la productivitat de la teva empresa.
En aquest aspecte, una de les solucions més importants és Sage 50cloud.

Com innovar el comerç minorista?

Molts comerços no es modernitzen perquè manquen dels recursos econòmics necessaris i tampoc tenen la formació adequada per a fer-ho.
El comerç minorista suposa actualment, segons dades oficials, el 5,1% del PIB a Espanya i genera el 10,4% del total d’ocupats. A més, compta amb gairebé mig milió d’empreses al país.
Les dades podrien anar en augment si es contribuís a la digitalització i innovació d’aquest sector. I en aquest procés de digitalització serà imprescindible gestionar un negoci amb una solució integral de comptabilitat i gestió comercial com Sage 50cloud dissenyada per a tots els sectors empresarials segons el tipus de comerç.

Una solució fiable

– L’emprenedor vol que la seva solució de gestió sigui fiable, és a dir que tot estigui sota control. Necessita centrar-se en múltiples activitats i no vol perdre el temps verificant si maneja la informació adequada o els processos de gestió s’estan desenvolupant de manera oportuna.
– Les solucions en el núvol permeten millorar considerablement la fiabilitat de les d’escriptori. El proveïdor s’encarrega que el manteniment sigui l’adequat, garantint la potència necessària en els servidors, la seguretat de les dades i la permanent actualització.
– Amb una solució al núvol com Sage 50cloud ja no ens haurem de preocupar per saber si el nostre equip tindrà potència i fiabilitat per a gestionar tots els fluxos de caixa sense retards ni errors.

Configura el teu Sage 50cloud i gestiona el teu negoci amb la senzillesa que necessites!

Sage 50cloud, el canvi que estaves esperant

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies