Revista INNOVACC Nº 5 – juny 2014

Alternatives per al marcatge i lectura de canals porcins mitjançant visió artificial.

 

Durant el transcurs d’aquest projecte les empreses EIO (Enginyeria Informàtica Olot) i Timpolot, han dissenyat i desenvolupat una nova tecnologia per al marcat i lectura de canals porcins mitjançant visió artificial. Es tracta d’un sistema robust i fiable (al 99,9%). Diversos escorxadors, sales d’especejament així com elaboradors, així com l’IRTA, han col·laborat amb les empreses tecnològiques al llarg de tota la fase de proves del projecte.

 

La tecnologia desenvolupada per EIO i Timpolot incorpora un innovador procés de codificació de les canals “Meat Code” mitjançant la injecció de tinta alimentària, així com l’associació d’aquest codi amb totes les dades de traçabilitat i qualitat de l’animal. D’aquesta forma és possible disposar d’un sistema que permet tenir tot tipus d’informació de forma individualitzada, canal a canal, que es podria transferir fins a la sala d’especejament i fins l’elaborador de pernils. La nova solució permet la classificació automatitzada de les canals en funció de les necessitats de cada client.

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies