SAGE 200CLOUD, LA RESPOSTA QUE ESTAVES BUSCANT

Sage 200cloud ha aplicat la més avançada tecnologia per a fer-te el treball del dia a dia molt més fàcil

Millora la usabilitat

Sage 200cloud està dissenyat perquè sàpigues sempre on estàs. Trobaràs sempre la dada, procés o informació, de forma precisa i sense perdre’t per l’aplicació. És la primera solució tipus ERP que s’usa SENSE MENÚS.

Millora el rendiment i la productivitat

Sage 200cloud fa més fàcil les tasques del dia a dia optimitzant els teus processos: Automatitza tasques, millora l’accessibilitat a totes les dades i àmplia l’escriptori de treball. Gràcies a això, augmentaràs significativament el teu rendiment operatiu.

Millora en els serveis que reps

Sage200cloud aporta propostes de servei adaptades a totes les teves necessitats. Tu tries!

Accedeix als nostres serveis d’Atenció al Client a través del canal que més prefereixis: e-mail, xat, telefònic a través de línia 900, mitjançant un consultor.

Coneix els beneficis dels serveis de còpies de seguretat al núvol o al Live Update o de la recuperació del disc.

Gran varietat d’opcions pel teu negoci

Sage200cloud és una solució estàndard amb una gran varietat d’ofertes de mòduls i opcions.

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies