Construeix relacions, estalvia temps. Ven millor

El software tot en un per simplificar el teu treball

TEAMLEADER

Software CRM – Factura online – Gestió de projectes – Sistema de tickets de suport.

Software CRM

Un bon servei no només t’ajuda a guanyar més clients, sinó que t’ajuda a fidelitzar-los. El software CRM de Teamleader és la millor eina per una gestió comercial i per dur un seguiment perfecte dels teus clients des del primer contacte fins a finalitzar la venda. A més de ser molt asequible, t’ajudarà a estalviar temps en tasques d’administració per dedicar-lo al que realment importa: fer creixer el negoci.

 

Facturació online

Teamleader simplifica la facturació: et permet crear, enviar i gestionar factures en pocs clics, a més de convertir un pressupost en factura. També pots personalitzar-les amb imatges relacionades amb la teva marca i deixar que els teus clients paguin online.

Gestió de projectes

Per acabar els projectes a temps i amb marge es necessita audacia i control. Un software de gestió de projectes senzill serà el teu gran aliat. La gestió de projectes de Teamleader està disenyada per ajudar-te a mantenir un control estricte de cada un d’ells, mentre que la funció integrada de planificació de projectes et garanteix l’ús més eficient dels teus recursos humans.

Tickets de suport

Ofereix als teus clients potencials i proveidors l’atenció que es mereixen. Amb el mòdul d’incidències, cada pregunta arriba a una safata d’entrada centralitzada i la persona que l’envia rep una resposta automàtica que li assegura que està essent atès. A més, Teamleader enllaça automàticament cada incidència al contacte pertinent a la bbdd del CRM. Transparent, ràpid i eficient.

S’enllaça amb més de 200 aplicacions i eines

Teamleader pot integrar-se e intercambiar informació amb més de 200 aplicacions i eines. Connecta les teves aplicacions i fes que la flueixi  informació.

Si esteu interessats en obtenir més informació sobre els nostres serveis, fer una consulta o parlar sobre costos i opcions, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Estarem encantats d’oferir-vos un assessorament personalitzat, sense cap compromís.

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies