A EIO hem desenvolupat una gamma de serveis, àmpla i en evolució, que permet als nostres clients maximitzar les seves inversions TIC i alinear amb els processos de negoci clau de les seves organitzacions.

Els nostres serveis

A EIO creem solucions de programari per als nostres clients, a partir de:

  • Un enfocament de negoci i de processos, aspecte bàsic per a l’enfocament de la solució. Per això, comptem amb el nostre equip de consultoria que farà l’aproximació al problema valorant la millor alternativa en cada cas.
  • L’anàlisi de les necessitats i objectius, veient possibilitats de programari comercial i solucions sectorials per proposar la millor solució
  • Disseny de l’arquitectura, aplicant la tecnologia més adient a cada necessitat (usuaris, volums, etc…)
  • Paer, finalment, crear la solució amb el nostre equip de consultors i desenvolupadors

Desenvolupem solucions a partir d’uns criteris fonamentals:

ADAPTABILITAT

Les nostres solucions s’adapten al negoci dels nostres clients (i no a la inversa). A partir d’un nucli estàndard de funcionalitats, ens adaptem als requisits del client.

AGILITAT

Solucions que siguin operatives en un curt espai de temps, sense necessitat de llargs projectes d’integració i codificació que demanden alta dedicació tant per usuaris com per consultors.

FIABILITAT

Solucions validades en nombrosos clients i sectors. Apliquem una metodologia provada que garanteix la implementació més adient als objectius i necessitats de cada organització.

 

CONTINUÏTAT

Garantim la continuïtat de la inversió dels nostres clients. Les nostres sol·lucions evolucionen progressiva, ampliant funcionalitats i adaptant-se a les necessitats dels nostres clients.

En aquest web processem dades personals com, per exemple, les dades de navegació. Si segueix navegant pel nostre web, EIO i altres companyies seleccionades podran instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i elaborar estadístiques. Pots configurar les preferències de privacitat ara o en qualsevol moment accedint a la nostra política de privacitat. Més informació,

ACEPTAR
Aviso de cookies